Naschoolse sport

Naschoolse sport is een extra mogelijkheid voor kinderen om bij elkaar te komen, samen te spelen en zo actief bezig te zijn. Iedere week is de sportcoach op een andere locatie in de gemeente waar alle kinderen welkom zijn om zo nieuwe vrienden te maken, lekker bezig te zijn met sport of gewoon even lekker te knutselen. In samenwerking met de jongerenwerken van de gemeente Woudrichem Zeynep Bal zal de BusDus aanwezig zijn. De bus die zich perfect leent voor de naschoolse activiteiten zoals knutselen, spellen, en nog veel meer.De sportcoach neemt verschillende materialen mee om lekker bezig te zijn met verschillende sporten. Hierbij kun je denken aan voetballen, badmintonnen, basketballen, honkballen, tennis en nog veel en veel meer.

Dit jaar een kleine verandering ten opzichte van andere jaren. Schrijf je eenmalig in bij de sportcoach zodat alle gegevens bekend zijn, daarna ben je iedere week welkom bij de naschoolse sport. Via onderstaande link kun je eenmalig je gegevens doorgeven zodat de sportcoach jullie kan bereiken mocht dit nodig zijn. Wanneer je de gegevens hebt doorgegeven aan de sportcoach, kun voor het hele schooljaar gratis meesporten!

Bij mooi weer zijn we op de sportvelden bij jou in de buurt. Bij slecht weer gaan we naar  binnen. Hier een overzicht van alle locaties:

overzicht locaties
plaats

Bij slecht weer binnen
(na de herfstvakantie)

Bij mooi weer buiten
(na de voorjaarsvakantie)

Woudrichem nog onbekend Park Groenendijk
Almkerk 't Verlaat

Veld bij d'Uylenborch

Giessen/Rijswijk De Jager Veld GRC '14
Andel De Jager Veld Sparta '30

De sportmiddagen zijn op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur voor alle basisschoolkinderen uit alle dorpen van de gemeente. Wil je bijvoorbeeld vanuit Almkerk op woensdagmiddag sporten in Giessen, dan ben je van harte welkom!

Maand Woudrichem Almkerk Giessen / Rijswijk Andel Nog open
Wanneer is de sportcoach waar?
September 20 sept 27 sept
Oktober 4 okt 11 okt VAKANTIE 25 okt
November 1 nov 8 nov 15 nov 22 nov 29 nov
December 6 dec 13 dec 20 dec VAKANTIE
Januari VAKANTIE 10 jan 17 jan 24 jan 31 jan
Februari 7 feb 14 feb 21 feb VAKANTIE
Maart 7 mrt 14 mrt 21 mrt 28 mrt
April 4 apr 11 apr 18 apr VAKANTIE
Mei VAKANTIE - 16 mei 23 mei 30 mei
Juni 6 jun 13 jun 20 jun 27 jun
Juli ZWEM4DAAGSE 11 jul VAKANTIE VAKANTIE

Zie ik jullie ook bij meerdere sportmiddagen in de gemeente Woudrichem? Houdt ten alle tijden de facebook van de sportcoach in de gaten!

Sportcoach Woudrichem