Splashdagen

Aankomend schooljaar een nieuw initiatief binnen de samenwerking tussen sportcoach Aalburg, AquaAltena en de sportcoach Woudrichem. In totaal zijn er 5 zwemactiviteiten die georganiseerd worden in iedere vakantie van dit schooljaar.

Splash-matchgames - ma. 16-oktober-17 van 13.00 – 15:30 uur

Tijdens de splash-matchgames worden er schoolzwemwedstrijden georganiseerd. Wil jij de strijd aangaan met andere scholen binnen en buiten de gemeente, schrijf je dan in bij de sportcoach. Meer informatie klik hier!

Splash-nieuwjaarsdisco - di 2-januari-18 van 10.00 – 16.00 uur open dag, 18.30 – 20.30 uur Nieuwjaarsdisco

NIEUWJAAR! Dat betekend tijd voor een feestje. Wil jij ook met al je vrienden en vriendinnen komen zwemmen tijdens de splash-nieuwjaarsdisco? Kom dan allemaal naar de Nieuwjaarsdisco!

Splash-dodgeball - wo 28-februari-18 van 13:00 – 15.30 uur

Na het grootse succes van vorig jaar, dit jaar opnieuw het water dodgeball toernooi bij AquaAltena. Ben jij benieuwd naar trefbal in het water, ben jij goed in gooien ontwijken of vindt je het gewoon leuk om gratis een spel te doen in het water. Schrijf je dan in voor het Waterdodgeball! Meer informatie volgt!

Splash-opendag - ma 30-april-18 van 10.00 – 14.00 uur

De opening van het buitenbad, dat moet gevierd worden. Zoals ieder jaar slaan sportcoach Aalburg en sportcoach Woudrichem de armen ineens en openen we op een zeer feestelijke manier het buitenbad met een watersportdag. Dit wil je niet missen! Meer informatie volgt!

Zwem4daagse Aqua Altena - di 3-juli-18 t/m vr 6-juli-18

Wat vorig jar voor het eerst proef gedraaid werd bij zwembad AquaAltena is nu al een terugkomend evenement geworden. Zwem4daagse AquaAltena. Wil jij gezond bezig zijn, lekker zwemmen en spelen met je vrienden en vriendinnen en een geweldige medaille verdienen na 4 super gezellige avonden? Doe dan zeker mee met de zwem4daagse van AquaAltena!

Sportcoach Woudrichem