Sportcoach

Naam:          Mark Pulles  
Leeftijd:       27 jaar
Functie:       Sportcoach

Hallo allemaal,

Laat ik mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Mark Pulles, ik ben 27 jaar en geboren en getogen in Drunen. Dit schooljaar ben ik voor het vierde jaar op rij jullie sportcoach. Of ik in mijn vrije tijd ook sport? Natuurlijk! Ik voetbal bij RKDVC in Drunen.

In juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool, (ALO, sportopleiding), als docent lichamelijkeopvoeding. Na ander halfjaar bij kinderopvang Hoppas ben ik vanaf maart 2017 full-time sportcoach. Door deze mooie uitbreiding van uren wordt er nu naast de basisschoolkinderen ook voor ouderen sportactiviteiten opgezet.

Dit jaar ga ik weer proberen zo veel mogelijk kinderen met plezier te laten sporten. Wat ik wil: kinderen laten zien hoeveel mogelijkheden er in Woudrichem zijn op sportgebied. De sporten die we tijdens de gymlessen op school dit jaar gaan ontdekken zijn hockey, bootcamp,  korfbal en basketbal. Naast deze sporten wordt er ook, net als vorig jaar, een fittest afgenomen. Dit keer geen conditie of balans, maar gaan we kijken hoe het zit met de kracht van de kinderen.

Naast de gymlessen is er ook naschoolse sport. Bij de sportactiviteiten op woensdagmiddag komt de BusDus mee! De BusDus is een omgebouwde bus van Stichting De Vleet waarin alle kinderen kunnen knutselen, spelletjes doen of even uitrusten van alle sportactiviteiten, kortom een bus vol plezier.

Anders dan andere jaren moet er dit jaar worden aangemeld voor de naschoolsesport. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar de pagina van de naschoolse sport.

Heb je vragen? Bel, mail of spreek me aan!

Met sportieve groeten,

Mark Pulles

e-mailadres: mpulles@woudrichem.nl

mobiel: 06-50961941

facebook: www.facebook.nl/sportcoachwoudrichem

website: www.sportcoachwoudrichem.nl

Sportcoach Woudrichem