Vrijwilligers

De sportcoach van de gemeente Woudrichem organiseert door het jaar heen vele sportieve activiteiten voor jong en oud. Dit kan hij natuurlijk niet alleen. Vindt jij het leuk om sportief bezig te zijn en tegelijkertijd de jeugd in de gemeente Woudrichem te helpen?

Voor vele activiteiten kunnen wij vrijwilligers goed gebruiken, hierbij kunt u denken aan het begeleiden van een sport, begeleiden van een groepje kinderen, geven van clinics en nog veel meer. Kortom, je hoeft niet heel sportief te zijn om de sportcoach te helpen.

Ben jij benieuwt naar de mogelijkheden waarin jij kan helpen? Geef je dan nu nog op via onderstaande formulier! De sportcoach neemt contact met je op wanneer hij iets leuks heeft waarbij je kan helpen. (minimale leeftijd 13 jaar)

Alvast ontzettend bedankt voor uw hulp bij de activiteiten.

Met sportieve groet,

Sportcoach Mark

* Voorbeeld van een vrijwilliger: Als je je aanmeldt als vrijwilliger bij de sportcoach neemt hij contact met je op met de vraag of je bijvoorbeeld wilt helpen tijdens de Koningsspelen. De Koningsspelen is hét evenement van het jaar van de gemeente Woudrichem. Alle 1500 basisschoolkinderen sporten dan op de sportvelden in Almkerk. Tijdens de Koningsspelen help je de sportcoach bijvoorbeeld bij de stormbaan en help je alle kinderen bij het bestormen van het reuze luchtkussen. Het is een super gezellige dag. Na afloop van de Koningsspelen heb je alweer zin in het volgende evenement. Als je een keer niet kunt: geen probleem, volgende keer beter. Bij het volgende evenement neemt de sportcoach weer contact met je op.
Je helpt dus niet alleen de sportcoach, zelf wordt je er ook vrolijk van, je bent sportief bezig en helpt alle kinderen van de gemeente Woudrichem. 

Schrijf je dus nu nog in !

inschrijfformulier vrijwilligers

Sportcoach Woudrichem